Airconditioning

Airconditioning, de controle van temperatuur, vochtigheid, zuiverheid en beweging van lucht in een gesloten ruimte, onafhankelijk van de weersomstandigheden

Waarom je absoluut moet investeren in airco!

We zetten alle voordelen even op een rijtje

Uit ervaring kunnen we zeggen dat alle mensen die eerst een beetje terughoudend zijn om te investeren in een airco-installatie er achteraf uitermate tevreden van zijn.

Het klimaat dat we kennen in ons land gaat er vooral niet frisser op worden. De seizoenen worden warmer en warmer. Een zalige nachtrust in een frisse kamer of een constante aangename temperatuur in de leefruimte is veel waard.

Soorten airconditioning

We bieden voor iedereen een oplossing op maat.

  •     Wandmodel    
  •     Vloermodel    
  •     Inbouwmodel    
    Wandmodel    

Wandmodel

Bij een wandmodel wordt de binnenunit gemonteerd op een vaste wand of muur. Dit type airco komt het meeste voor on slaapkamers, kantoorruimtes en/of leefruimtes.

Deze airco's zijn niet ingebouwd, maar dankzij de verschillende mogelijkheden in kleur & design kunnen we deze perfect integreren in jouw ruimte.

    Vloermodel    

Vloermodel

Bij een vloermodel wordt de binnenunit vlak boven de vloer gemonteerd op een vaste wand of muur. Deze soort airco wordt vaak geplaatst in ruimtes waar het moeilijk is om wandmodel te plaatsen door bijvoorbeeld het ontbreken van een vals plafond of door de aanwezigheid van een schuin dak.

Net zoals bij de wandmodellen zijn deze soort airco's niet ingebouwd maar heb je wel verschillende mogeljikheden qua kleur en design.

    Inbouwmodel    

Inbouwmodel

Bij een inbouwmodel wordt de binnenunit volledig weggewerkt wat zorgt voor perfecte harmonie met jouw interieur. Dit type airco wordt voornamelijk gekizen wanneer er slechts 1 ruimte moet worden gekoeld.

Single split vs multi split

Wat is nu juist het verschil tussen een single of multi-split airco?

Single split

Een single split airconditioningsysteem bestaat uit een binnen- en een buitenunit die met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kunt u één specifieke ruimte koelen. Single Split airconditioning wordt vaak gekozen voor zolders, slaapkamers en kantoren. Ook in winkels en restaurants. Het wordt ook vaak gebruikt als verwarming.

Multi split

Bij een multi splitsysteem worden meerdere binnenunits aangesloten op één buitenunit. Hierdoor kunt u meerdere ruimtes in huis koelen. Voor de rest is de werking eigenlijk hetzelfde. U kunt echter per kamer beslissen of u de airconditioning wel of niet gebruikt.

FEEDBACK VAN ONZE

Klanten

"Een goede zelfstandige leer je kennen door hoe hij problemen oplost en meedenkt. De airco moest relatief hoog geplaatst worden met bepaalde beperkingen. Echter was dit geen probleem. Vriendelijk contact, correcte prijs en goede afwerking."

Roeland Kindt

Linter

"Airco geïnstalleerd bij mij thuis, prima gedaan, proper en professioneel. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Gebruik van heel goede materialen voor de installatie. Zeker aan te raden."

Francine Vanherck

Montenaken

"Perfect werk geleverd ! Bedankt Maarten"

Wim Verboven

Lubbeek

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag een gratis offerte laten maken door 1 van onze specialisten? Je kan ons bereiken via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Pelsstraat 57, 3350 Linter
Maandag - vrijdag van 09:00 - 17:00
BTW BE0662492578